top of page

Šok z výpovědi z práce

Dělejte práci, která vás skutečně baví. Nebojte se změny. Přijměte ji a zažijete zázraky.


Před několika lety dostala paní B ústní upozornění, že dostane výpověď z práce. Učila přes 10 let na střední škole, ale současně se zabývala osobnostním růstem a síťovým marketingem. Obě možnosti mimo zaměstnání ji velmi naplňovaly, ale neuživily. Přesto si v duchu přála výpověď dostat: bylo by to pro ní vysvobození z práce, která ji bavila, ale již nedávala smysl.

... i nemožné se může stát, pokud si člověk ujasní,

co chce...

Byla unavená ze systému, kde se přetěžovaly děti i učitelé a nerespektovala se individualita dětí a jejich výjimečnost. Přesto byla skutečná ústní výpověď šok: přišla hned po náročném období, kdy skončily maturity, u kterých zkoušela 30 studentů, měsíc před koncem školního roku.


Uznala, že si to přivolala sama.


Využila možnosti odbloku v kineziologii, kde si ujasnila, že její úvaha odejít byla správná, ale ještě nenastal správný čas. Nechala vše volně plynout. Zhruba 14 dní po terapii a po poslední poradě, v poslední den školy, za ní přišel pan řiditel a požádal ji, jestli si to nechce rozmyslet, že nakonec práci na příští rok pro ni má.

Jeho nabídku přijala s uvědoměním, že i nemožné se může stát, pokud si člověk ujasní, co chce. Nakonec zůstala na škole ještě dalších 5 let a pak sama odešla.


Chcete také skutečně řešit svůj život?


Přijďte najít svojí vlastní cestu. Pomohu vám pomocí ověřené a osvědčené metody One Brain, která vám pomůže zbavit se starých návyků, vzorců chování a jednání.

12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page